Mestringsteknikker for livsvansker

Mestringsteknikker for livsvansker - Kjersti B. Tharaldsen, Henk Otten | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti B. Tharaldsen, Henk Otten
DIMENSJON
10,45 MB
FILNAVN
Mestringsteknikker for livsvansker.pdf
ISBN
8656702839705

BESKRIVELSE

"Mestringsteknikker for livsvansker" gir en grundig presentasjon av kurset Mindfulness-based Coping (MbC), et mestringskurs som favner om temaene mindfulness, stress, følelser og relasjoner. Gjennom presentasjonen av MbC får leseren innblikk i viktige teknikker for å håndtere livets mange utfordringer. Leseren får konkrete tips og råd til hvordan man aktivt kan forholde seg til problemer. "Mestringsteknikker for livsvansker" setter individet i førersetet, og utstyrer leseren med ferdigheter for problemløsning. Et viktig poeng er at vi selv har ansvar for våre egne liv, men hvor boken gir oss redskaper som letter oppgaven med å ta dette ansvaret. Som følge av flere års kursing for deltakere med diagnoser som angst, depresjon og tvangstanker/-handlinger, var målgruppen for manualen i utgangs-punktet fagmiljø innen psykiatrien. Den generelle nytteverdien av mestringsteknikkene har gjort seg gjeldende, og tilbakemeldinger har vist at dette er et kurs som passer de aller fleste. Vi ønsker å dele teknikkene med flere og ulike miljø - både innen faget og med allmennheten. Det er gjort noen vesentlige revideringer i denne 2. utgaven. Boken er utvidet med en modul bestående av tre møter.

Avholdes i Sandnessjøen. Mestringsteknikker for livsvansker? Oppmerksomt nærvær som utgangspunkt for mestring Kjersti B Tharaldsen 5 timer Lør. 18.

Oppstart januar: MBC-sertifisering. 3 x 2 dager.

RELATERTE BØKER