Myk og fargerik filting i ull

Myk og fargerik filting i ull - Tone Tvedt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Tvedt
DIMENSJON
9,4 MB
FILNAVN
Myk og fargerik filting i ull.pdf
ISBN
2109812534522

BESKRIVELSE

Filting er et utrolig spennende og allsidig håndverk.Her får du et mangfold av ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din. Herlige myke skjerf, ponchoer, skjørt og pulsvarmere i silke og ull. Modellene er laget i flere ullkvaliteter og dekorert med forskjellige teknikker, for å oppnå spennende strukturer og uttrykk. Modellene er i ulik vanskelighetsgrad, alt fra det helt enkle til det litt mer krevende. Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

september 2017 · Dette er en stor dag for oss: Her får du en snik titt i min nye bok "Myk og fargerik filting i ull" som kan bestilles bl.a. på www.ullform.no.

Boken inneholder ideer, trinn-for-trinn bilder og beskrivelser på rundt 50 modeller i tillegg til stort mønsterark. Myk og fargerik filting i ull - TILBUD ut april; Diverse; Ull; Silkefiber / Silkfibers. Silke Tops; Silkehankies / Silk mawathas; Silketwist; Skolester /Shoelasts; Ull / Wool.

RELATERTE BØKER