Nøytralitetens pris

Nøytralitetens pris - Geirr H. Haarr | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geirr H. Haarr
DIMENSJON
10,90 MB
FILNAVN
Nøytralitetens pris.pdf
ISBN
6483965003186

BESKRIVELSE

Altmark-saken er et begrep i norsk historie. Hva som skjedde i Jøssingfjord en februarnatt for snart 80 år siden er likevel forbausende vanskelig å finne ut av. Mange ulike versjoner av hendelsene er fortalt, men beretningene spriker mye og er ofte preget av etterpåklokskap. De som var med på begivenhetene trengte å få sine versjoner publisert, andre har tolket hendelsene i en spesiell hensikt. Nå er de fleste som var med i 1940 borte og mange dokumenter og rapporter er omsider offentligjort; arkiver er åpnet, dagbøker og private beretninger er kommet frem. Det gir mulighet til å fortelle historien på ny, basert på ettertanke, refleksjon og perspektiv og gi hendelsene balanse og årsakssammenheng, uhildet av tradisjon og etablerte sannheter.

De som var med på begivenhetene trengte å få sine versjoner publisert, andre har tolket hendelsene i en spesiell ... I boken Nøytralitetens Pris forteller Geirr H. Haarr historien om det som skjedde i Jøssingfjord i februar 1940.

Legg i ønskeliste. Serieliv; Facebook; YouTube; Geir H.

RELATERTE BØKER