På sporet av far

På sporet av far - Kirsti Skullerud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsti Skullerud
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
På sporet av far.pdf
ISBN
1164726244992

BESKRIVELSE

Er du av de som opplever merkelige sammentreff som får deg til å lure på om det er en mening eller et tegn? Eller har du noen gang truffet et menneske for første gang, og følt at det var en mening med at dere skulle møtes? Eller har du drømmer hvor du får en følelse av at noen prøver å si deg noe? Da jeg begynte på denne boken, trodde jeg den skulle handle om to togreiser. Basert på min fars reisedagbok fra 1952 da han tok toget til en liten by i Italia, og min egen togreise i «samme spor» på dagen sekstitre år etterpå. Det ble en oppdagelsesreise på flere plan, hvor undring og sammentreff står i kø. Kirsti Skullerud Født 1951 i Oslo Kirsti er en markant og kjent skikkelse innenfor Bærums kulturliv. Hun etablerte Kirsti Skulleruds ballettskole i 1978. Skolen drives i dag videre i hennes ånd, etter at hun ga fra seg det daglige ansvaret i 2016. «På sporet av far» er hennes debut som forfatter.

Send "avtips" + ditt tips til 2470. TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Av Frode Hermanrud Publisert: 14. september 2019, kl.

Basert på din tidligere aktivitet hos oss, ... *TV2 Sport Premium er kun tilgjengelig på ditt Get-nett hjemme. ...

RELATERTE BØKER