Parisere

Parisere - Vibeke Knoop Rachline | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vibeke Knoop Rachline
DIMENSJON
9,32 MB
FILNAVN
Parisere.pdf
ISBN
8165583255250

BESKRIVELSE

Denne byguiden viser hva som skjuler seg ved siden av og på veien mellom monumentene i Paris. Boken passer for nybegynnere og veteraner. Den er praktisk lagt opp med vandringer gjennom byens mange egenartede strøk. Her finner du adresser til særegne forretninger, restauranter, markeder, plasser og museer. I denne boken kommer også byens egne innbyggere til ordet.

Her får du råd og vink til hvordan dine Parisdøgn ... Her bor du midt blant parisere i et levende og populært strøk. Her får du kvalitet, god service og personlig hjelp.

For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp parisere i ordboka. Parisere har ikke ryktet på seg for å være spesielt imøtekommende, og kelnerne er kanskje de som er kjent for å være frekkest. Til og med den tidligere utenriksministeren i Frankrike, ... Vi kan gå rundt i denne byen i dagevis og tenke at parisere er heldige som har klart å bygge en multikultur og en storby som er menneskelig.

RELATERTE BØKER