Peppa Gris; Georg er forkjølet

Peppa Gris; Georg er forkjølet lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,47 MB
FILNAVN
Peppa Gris; Georg er forkjølet.pdf
ISBN
5073676052319

BESKRIVELSE

Uff da! Georg var dum og gikk ute i regnet uten sydvesten sin. .«Kom inn, unger!» roper Pappa Gris. «Nå regner det skikkelig.» «Hvor er sydvesten din, Georg?» spør Mamma Gris. «Atsjo!» svarer Georg og nyser og nyser. Sånn kan det gå når man har slengt fra seg sydvesten sin i en søledam. Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i gjørmete pytter.

«Atsjo!» svarer Georg og nyser og nyser. Sånn kan det gå når man har slengt fra seg sydvesten sin i en søledam.

Bibliotekarenes bokanmeldelser ... Peppa Gris, Susi Sau og Georg liker å spille fotball med vennene sine. Men er det guttene eller jentene som vinner? Les denne spreke historien, så får du se! Georg er forkjølet «Kom inn, unger!» roper Pappa Gris.

RELATERTE BØKER