Vev; til deg selv og de du er glad i

Vev; til deg selv og de du er glad i - Anne Djupvik Andersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Djupvik Andersen
DIMENSJON
4,87 MB
FILNAVN
Vev; til deg selv og de du er glad i.pdf
ISBN
3011019051413

BESKRIVELSE

Legg ned strikkepinnene for en stund, og lær deg hvordan du raskt og enkelt kan lage din egen vev. I denne boken deler Anne sine teknikker og hemmeligheter bak dette tradisjonsrike håndarbeidet. Lag personlige gaver til dine kjære, dekk bordet med håndvevde spisebrikker eller pynt opp i hjemmet ditt med vevde bilder og puter. Boken er illustrert med nydelige, dekorative bilder - la deg inspirere!

Hvordan lage utekjøkken med vask og vannkran Les mer Husk å bruke belte i buss - fest deg selv og en du er glad i. Husk å bruke belte i buss - fest deg selv og en du er glad i.

Jeg er kjempe glad i vennene mine, de fortjener langt bedre enn ... Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

RELATERTE BØKER