Endetiden

Endetiden - Andreas Årikstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Årikstad
DIMENSJON
11,42 MB
FILNAVN
Endetiden.pdf
ISBN
4569028138318

BESKRIVELSE

Det er helt sikkert at Jesus kommer igjen! Vi vet AT Han kommer, vi vet HVORDAN Han kommer, men ikke NÅR Han kommer! Men Bibelen har mye å si oss om endetiden og tegnene som varsler Hans komme. Det er det denne boken handler om. Framstillingen bygger på den overbevisning at: «Guds profeterte Ord går klart, konkret og bokstavelig i oppfyllelse på historiens arena.» Alle de vanskelige tema drøftes og begrunnes: Frelse eller fortapelse? Hvem er Antikrist? Er tusenårsriket å forstå bokstavelig? Når kommer bortrykkelsen? Hva menes med Dyrets merke? osv. Dette gjøres med ydmyk respekt for og med en grunnleggende tillit til at Bibelen er Guds ufeilbarlige Ord. Jesu sa: «Jeg har sagt dere det før det skjer, for at dere skal tro når det skjer».

Profeti Føttene av jern og leire er en del av en kolossal statue laget av forskjellige metaller. Oppfyllelse Leiren står for alminnelige mennesker i Storbritannia og USA som protesterer mot myndighetene, ... Det er mye skrevet i Bibelen om de siste tider, og det kan være forvirrende å prøve å følge med på alt.

Det er det denne boken handler om. 249,00. Denne TV-serien om Endetiden (profetier og åpenbaringer) med Thoralf Gilbrant ble tatt opp i Evangeliesalen, Oslo i begynnelsen av 1990 årene.

RELATERTE BØKER