Hjertet ditt

Hjertet ditt - Jonas Skogestad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Skogestad
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Hjertet ditt.pdf
ISBN
2695922754266

BESKRIVELSE

Et hjerteslag er 4 milliarder hjerteceller som slår samtidig.For at hjertet skal banke én gang, må elektriske signaler treffe alle de fire milliarder hjertecellene som er i hjertet ditt, på samme tid. Cellene må trekke seg sammen, ikke for kraftig, og ikke for svakt, ikke for fort, men heller ikke for langsomt. Hvis alt går som det skal, resulterer det i et hjerteslag. Det skjer 70 ganger i minuttet, hver time, hvert døgn, hvert år, gjennom et helt liv.I "Hjertet ditt" kan du lese om hvordan kroppens viktigste muskel virker, og hvordan du tar vare på hjertehelsen din, derunder hva forskningen sier om hvilken mat du bør spise, og hvordan du bør trene.

Derfor er måtehold viktig. Tekst: Erik Arnesen Foto: Shutterstock Publisert 18.12.2014 Oppdatert 18.12.2018.

AKTIV LIVSSTIL: 20 minutter daglig aktivitet som medfører "raskere puls enn normalt", eller 75 minutter ukentlig aktivitet som medfører "mye raskere puls enn normalt" er det som skal til for å opprettholde en god helse og forebygge livsstilssykdommer. Kalsium er viktig for benhelsen, men kan være skadelig for hjertet ditt. Vårt moderne industrikosthold kan skade hjertet og skjelettet ditt, og du merker ofte ingenting før det er for sent å rette opp skadene. Mitt hjerte er ditt Alf Prøysen Kjærlighet kommer og kjærlighet går.

RELATERTE BØKER