Min kamp; sjette bok

Min kamp; sjette bok - Karl Ove Knausgård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Ove Knausgård
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Min kamp; sjette bok.pdf
ISBN
9618114122962

BESKRIVELSE

Seksbindsverket Min kamp har blitt en internasjonal litterær sensasjon og regnes allerede som et vesentlig verk i nyere litteratur. I sjette bok, en roman som sprenger alle romanens grenser, beskrives utgivelsen og mottakelsen av de tidligere bindene. Det handler om litteraturen selv og dens forhold til virkeligheten, om et dikt av Paul Celan, om Hitlers Min kamp og nazismens fremvekst, om kunsten og fellesskapet, om sykdom og familieliv, kjærligheten til Linda og barna og kampen for å være menneske sammen med andre.

Romanen åpner med en svimlende beskrivelse av døden. Derfra fortelles det om forfatteren Karl Ove I sjette bok, en roman som sprenger alle romanens grenser, beskrives utgivelsen og mottakelsen av de tidligere bindene.

Dette er sjette og siste bok om forfatterens liv. Den handler om realis... En følelse av lettelse hviler over slutten av Min Kamp.

RELATERTE BØKER