Naturlige årsaker

Naturlige årsaker - Barbara Ehrenreich | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barbara Ehrenreich
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
Naturlige årsaker.pdf
ISBN
3695757534400

BESKRIVELSE

"Naturlige årsaker" er en sylskarp polemisk skildring av hvordan vi bekymrer oss altfor mye for det uunngåelige: døden. En etter en river Barbara Ehrenreich ned vedtatte doktriner - de trendene som har veiledet oss i våre forsøk på å oppnå et langt liv i en sunn og frisk kropp. Vi kan kjøpe overprisede produkter mot aldring eller ty til kosmetisk kirurgi, vi kan spise mer grønnkål eller fordype oss i meditasjon og åndelige øvelser, men alt dette gir ikke annet enn en illusjon av kontroll. Ehrenreich støtter seg på et bredt utvalg av kilder, fra personlige erfaringer og egen faglige bakgrunn innen fysikk og biologi til populærkultur og aktuell vitenskapelig litteratur, når hun tar for seg måtene vi er besatt av døden, kroppen og helsen på. Hun skriver både morsomt og bitende skarpt om vår tids tilsynelatende uløselige problem: Hvordan akseptere at vi er dødelige - og samtidig fryde oss over det livet vi faktisk lever.

Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Den naturlige drivhuseffekten er en forutsetning for liv på Jorden, slik vi kjenner det. Uten drivhusgassene i atmosfæren ville middeltemperaturen på Jorden ha vært så lav som minus 18 grader celsius (-18 °C).

- Hun døde fredelig av naturlige årsaker i sitt eget hjem i Lewes, Sussex, omringet av familie, skriver ... naturlige årsaker oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Den naturlige drivhuseffekten er en forutsetning for liv på Jorden, slik vi kjenner det.

RELATERTE BØKER