Politiledelse

Politiledelse lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,63 MB
FILNAVN
Politiledelse.pdf
ISBN
5719601515282

BESKRIVELSE

Ny og aktuell bok med ulike perspektiver på politiets organisasjon og ledelse samt dets rolle og samfunnsoppdrag.«Stig O. Johannessen og Rune Glomseths redaksjonelle bok 'Politiledelse' setter en ny standard i akademisk åpenhet i samfunnsdebatten.» - Dagens Næringsliv, 4. januar 2016 Hva er politiledelse?Dette er den første boken som på et bredt kunnskapsgrunnlag beskriver, problematiserer og utforsker dette spørsmålet samt stiller nye spørsmål om temaet politiledelse i norsk sammenheng.Artikkelsamlingen inneholder et spekter av artikler fra 21 erfarne og kjente politiledere, forskere, journalister og en tidligere høyesterettsdommer. Artiklene går i dybden på temaer som politiets organisasjon og ledelsespraksiser, politi og demokrati, politiets strategiske og operative ledelse og utviklingsarbeid i politiet.Hver for seg vil artiklene være interessante for et bredt publikum. Boken er essensiell for politifolk, akademikere, byråkrater, politikere, journalister og andre som er interessert i hvordan ledelse fungerer - og bør fungere - i en av samfunnets og demokratiets viktigste institusjoner.«Spennende bok som gir både innsikt og perspektiv - nødvendig og etterlengtet bidrag for refleksjon og videre utvikling av politiledelse på alle nivåer.»- Grete Lien Metlid, seksjonsleder Oslo politidistrikt«Denne boken gir leseren en unik, usminket og ærlig innsikt i organisering og ledelse av politietaten, fordi den er skrevet av personer med ekstrem kompetanse. Alle som har interesse av hva som rører seg i og rundt politiet bør lese den.» - Rudi Kirkhaug, professor i lederskap ved UiT, Norges arktiske universitet«Ledelse i politiet blir stående på dagsordenen lenge. Boka gir viktige og nyttige bidrag.»- Odd Einar Dørum, justisminister 1999-2000, 2001-2005

Pensumbøker i alle fag. Ny og aktuell bok med ulike perspektiver på politiets organisasjon og ledelse samt dets rolle og samfunnsoppdrag.

Nå har han vedtatt et forelegg - men risikerer å miste jobben. Her søker PHS om en Nordisk master i politiledelse, en fellesgrad med Copenhagen Business School og Linnéuniversitetet, der PHS står som gradsutsteder. 2 Saksgangen I Stortingets innstilling 306 (2014-2015) ble PHS bedt om å gå i gang med arbeidet om å etablere en felles nordisk master i politiledelse. Politiets Fellesforbund - et Unio-forbund.

RELATERTE BØKER