Sosiologi for sosionomer

Sosiologi for sosionomer - Katarina Jacobsson, Joakim Thelander, David Wästerfors | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katarina Jacobsson, Joakim Thelander, David Wästerfors
DIMENSJON
9,75 MB
FILNAVN
Sosiologi for sosionomer.pdf
ISBN
3019010649981

BESKRIVELSE

Hva kjennetegner sosiologi som fag og hvordan kan kjennskap til sosiologi påvirke praktisk sosialt arbeid?I Sosiologi for sosionomer tydeliggjør forfatterne hvordan et sosiologisk blikk kan hjelpe oss til å forstå og avdekke fenomener i det sosiale arbeidet som fortoner seg som ubegripelige, eller enda verre ? som betraktes som selvfølgelige og tas for gitt.Forfatterne diskuterer en rekke sosiologiske begreper fra områder der sosionomer er aktive og de løfter fram den kunnskap som sosiologiske perspektiver kan gi.Boken er rik på eksempler og er i tillegg utstyrt med et minileksikon som gir innblikk i grunnleggende sosiologiske begreper og fenomener. Boken er skrevet for bachelorstudenter i sosialt arbeid, men også virksomme innen sosialt arbeid kan ha nytte av boken.

Kommune og stat er største arbeidsgiver for sosionomer. Sosionomer leser også noe sosiologi i sitt studium (bl.a. leser de om George H.

Tormod Øia (Heftet) 368 kr. Kjøp Q-metodologi (Heftet) 350 kr.

RELATERTE BØKER