Politirett

Politirett - Ragnar Auglend, Henry John Mæland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnar Auglend, Henry John Mæland
DIMENSJON
7,54 MB
FILNAVN
Politirett.pdf
ISBN
1465827514530

BESKRIVELSE

Boken er en systematisk fremstilling av norsk politirett. Det redegjøres for rettsreglene som organiserer den norske politietaten, de mål og oppgaver politiet har, polititjenestepersonens rettigheter, plikter og vern, reglene om når og hvordan politiet skal gripe inn, politiets bistandsplikt til andre offentlige myndigheter, politiets oppgaver i vegtrafikksaker og ved fremmedkontroll, politiets «rene» forvaltningsoppgaver slik som å opptre som passmyndighet, gi våpentillatelser mv., de regler som gjelder kontroll med politiet, samt avtaler og regler om det internasjonale politisamarbeid.Hovedvekten er lagt på de polisiære oppgavene (ordens- og sikkerhetstjeneste, redningstjeneste m.m.). Politiets oppgave med strafforfølging er også behandlet.Boken er primært skrevet for polititjenestepersoner, politihøgskolestudenter, politijurister og juridiske studenter som har politirett som valgfag.Fremstillingen er à jour med endringer av regelverk og praksis pr. 1. mai 2016.

mai 2016. Politirett i et nøtteskall har hovedvekt på inngrepshjemlene i politiloven kapittel II og reglene om politiets adgang til å bruke fysisk makt ved håndhevingen av disse hjemlene. Grunnprinsippene for utøvelse av politimyndighet i politiloven § 6 står også sentralt. Kjøp 'Politirett' av Ragnar Auglend fra Norges raskeste nettbokhandel.

Sendes om 4 virkedager. Kjøp boken Politirett av Ragnar Auglend, Henry John Mæland (ISBN 9788205462069) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER