Hun visste hvem han var

Hun visste hvem han var - Karin Slaughter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Slaughter
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Hun visste hvem han var.pdf
ISBN
7914450940724

BESKRIVELSE

Den unge etterforskeren Lena Adams sitter i arresten. Hun er forslått og sint og hovedmistenkt i en grusom mordsak, der en kvinne ble forbrent til ugjenkjennelighet. Mange mil borte sitter sjefen hennes Jeffrey Tolliver, som blir fortvilet da han hører at hans beste etterforsker er arrestert. Jeffreys kone, barnelegen Sara Linton, er tiltalt i en erstatningssak etter en katastrofal feilbehandling. Hun synes hun har mer enn nok med sine egne problemer og er lei av stadig å høre om Lena og hennes dramaer. Men Sara vet ikke at hun om kort tid skal være midt i sentrum av et uhyggelig morddrama.

På forhånd visste hun ikke hvem hun hadde tekstet i flere dager på Instagram. Det er mange som heter Jackson, og Madeleine koblet ikke Jaafar til superstjernen.

Alba (24 ... Ariana ble sjekket opp av Joel på en nattklubb. Så fikk hun vite hvem han virkelig var.

RELATERTE BØKER