Lykkelig skilt

Lykkelig skilt - Line Strandvik | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Strandvik
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Lykkelig skilt.pdf
ISBN
3208057815144

BESKRIVELSE

Både for vår egen del, men også for barnas del, bør vi lære mer om hva som skal til for at skilsmissen skal bli vellykket. Noen blir aldri helt lykkelige igjen etter et samlivsbrudd. De forblir i hengemyren resten av livet. Det trenger ikke du. Jo raskere du bearbeider bruddet, desto raskere vil du komme deg videre. Du kan bli lykkelig skilt og få trygge og glade skilsmissebarn, selv om forholdet til eksen i utgangspunktet er konfliktfylt. Denne metoden presenterer hvordan du kan ta styringen i din egen skilsmisse og dermed over din egen fremtid.

Både for vår egen del, men også for barnas del, bør vi lære mer om hva som skal til for at skilsmissen skal bli vellykket. Noen blir aldri helt lykkelige.. Lykkelig skilt.

juli 2013 15:43. SandnesGarn hefter. Sandnes Garn enkeltmønster.

RELATERTE BØKER