Nye bilder, tidlige dikt

Nye bilder, tidlige dikt - Stein Mehren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Mehren
DIMENSJON
6,77 MB
FILNAVN
Nye bilder, tidlige dikt.pdf
ISBN
1162492834755

BESKRIVELSE

16. mai fylte Stein Mehren 70 år. Siden debuten i 1960 har han skrevet atskillige bøker - essays, romaner, skuespill - men først og fremst dikt. Han har også skapt seg et navn som maler. Nye bilder, tidlige dikt inneholder dikt fra første del av forfatterskapet og gjengivelse av nyere malerier.I etterordet sier Mehren blant annet: «Jeg er en gammel dikter og en ung maler. Denne boken inneholder tidlige dikt, og de aller fleste av dem er ikke antologisert før. De er illuminert av nye malerier fra de senere år (.) Jeg kunne ha avsluttet boken med et notat om forholdet mellom dikt og bilde, slik jeg gjør det i katalogene for mine ni separatutstillinger. Men å føye ennu en fortolknings-horisont til bildene og diktene, ville vitne om en grådighet på selvkommentar som er usømmelig. (.) Bilder og dikt - de får tale for seg selv."

Han har også skapt seg et navn som maler. Nye bilder, tidlige dikt inneholder dikt fra første del av forfatterskapet og gjengivelse av nyere malerier.

Denne boken inneholder tidlige dikt, og de aller fleste av dem er ikke antologisert før. De er illuminert av nye ... Nye bilder, tidlige dikt inneholder dikt fra første del av forfatterskapet og gjengivelse av nyere malerier.

RELATERTE BØKER