Stoner

Stoner - John Williams | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Williams
DIMENSJON
7,74 MB
FILNAVN
Stoner.pdf
ISBN
3333721733532

BESKRIVELSE

William Stoner er født mot slutten av det 19. århundre i en lutfattig bondefamilie i Missouri. Han blir sendt til universitetet for å studere agronomi, men forelsker seg i stedet i litteratur og omfavner livet som akademiker. Etter som årene går, møter Stoner motgang på motgang: Hans ekteskap inn i en respektabel familie fremmedgjør ham fra foreldrene, hans karriere bremses, hans kone og datter vender seg vekk fra ham og en skjellsettende forelskelse blir satt under press fra trusselen om skandale. Hans liv er stille, og etter hans død er det få som husker ham. Likevel, med oppriktighet, medfølelse og en intens kraft avdekker denne romanen universelle verdier. Stoner forteller om de konflikter, tap og seire som mennesker gjennomlever selv om de ikke noteres i historiebøkene og tar tilbake betydningen av hvert enkelt menneskes liv. Denne dypt rørende, lysende romanen er en stille, men perfekt leseropplevelse.Les utdrag fra boka

now wheres the lighter. Stoner definition is - a person who habitually uses drugs or alcohol. How to use stoner in a sentence. Jo, «Stoner» har tolt dvalen og er ein roman også for vår tid, skriv bokmeldar Marta Norheim om romanen til John Williams frå 1965.

Byggteknikk Vg2 The Website Of MotoGP World Champion Casey Stoner. The service is temporarily unavailable.

RELATERTE BØKER