Ett skritt om gangen

Ett skritt om gangen - Katherine Center | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katherine Center
DIMENSJON
10,20 MB
FILNAVN
Ett skritt om gangen.pdf
ISBN
2634457470837

BESKRIVELSE

En uforglemmelig kjærlighetshistorie om å finne glede selv under de vanskeligste omstendigheter. Det er valentinsdagen og Margaret ser fram til en romantisk middag med kjæresten Chip. Men Chip har andre planer, han er i ferd med å ta flysertifikat og inviterer Margaret med på en flytur. Hun har flyskrekk, men lar seg til slutt overtale. På vei tilbake kommer de ut for uvær og flyet krasjlander. Mens kjæresten kan krype ut av den vesle flykroppen uten en skramme, havner Margaret på sykehus med alvorlige skader. Vi følger Margaret gjennom tiden på sykehuset, der hun får profesjonell hjelp og i tillegg mottar mer eller mindre gode selvhjelpsråd fra familien. Men det er ikke før fysioterapeuten Ian dukker opp at det skjer en endring. Han nekter Margaret å synes synd på seg selv og får henne til å innse at noen ganger er det siste du ønsker, det eneste du trenger... Katherine Center har skrevet sju romaner, og bøkene hennes har vært på New York Times' bestselgerliste. I tillegg til å skrive romaner, leverer hun også artikler til ulike aviser og magasiner. Hun bor i Houston, Texas, sammen med sin ektemann og to barn.

Om det er snakk om millimeter, centimeter eller meter ... min fine fastlege - og takket være meg selv, som kjempet og stod opp for meg selv, og snakket med sykehuset flere ganger og gråt og ba om at henvisningen ... Det handler om å være i kontakt med deg selv og omgivelsene, se nyanser og endringer, hvor selve langsomheten er et poeng i seg selv.

Selv om vaner er vanskelig å endre, Langt å gå Lyrics: Ååå det er langt å gå, og hvem vet om vi kommer i mål? / Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål / Så kom og gå sammen med meg / Ååå det er langt å gå, og ... Vår pris 174,-. En uforglemmelig kjærlighetshistorie om å finne glede selv under de vanskeligste omstendigheter.

RELATERTE BØKER