Forsoningen

Forsoningen - Fred Uhlman | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fred Uhlman
DIMENSJON
3,82 MB
FILNAVN
Forsoningen.pdf
ISBN
2908588128034

BESKRIVELSE

Etter ett år er det over, det intense vennskapet mellom Hans og Konradin. Den ene er jøde fra middelklassen, den andre er aristokrat, og året er 1932 - i Tyskland. Forsoningen er mest av alt en gripende skildring av et vennskap, en forbrødring. Denne lille romanen forteller også om makt og avmakt i et gryende Hitler-Tyskland.

Den ble utgitt i 1971 og handler om forsoningen mellom fiender i etterspillet av andre verdenskrig. Den berømte forfatteren Arthur Koestler omtalte boka i 1976 som et «mesterverk i miniatyr». Forsoningen iverksettes av den uskyldige part, dvs.

Det er derfor jeg påpekte dette i kommentaren: Forsoningen av Fred Uhlmankom ut i 1971, men ble først virkelig lagt merke til noen år senere da Arthur Koestler utropte den til «et lite mesterverk». Det er en bok om vennskap og den påvirkning det utsettes for av omgivelsene.

RELATERTE BØKER