Isadora Måneblomst begynner på skolen

Isadora Måneblomst begynner på skolen - Harriet Muncaster | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harriet Muncaster
DIMENSJON
11,7 MB
FILNAVN
Isadora Måneblomst begynner på skolen.pdf
ISBN
3239726242101

BESKRIVELSE

Halvt vampyr, halvt alv helt unik! Bli kjent med den magiske, mystiske Isadora Måneblomst som ikke helt vet hvor hun passer inn ... Isadora har en mamma som er alv, og en pappa som er vampyr. Selv er hun litt begge deler. Derfor elsker hun både nattemørket, svarte ballettskjørtet, solskinn og den trofaste Rosa Kanin. Nå skal Isadora begynne på skolen men passer hun best på alveskolen eller vampyrskolen? Foreldrene hennes er uenige og lar henne prøve én dag på hver skole. Til slutt finner Isadora den perfekte skolen selv om det ikke blir helt slik foreldrene hadde sett for seg

Din handlekurv ... Bli kjent med den magiske, mystiske Isadora Måneblomst - som ikke helt vet hvor hun passer inn ... Isadora har en mamma som er alv, og en pappa som er vampyr.

Lettlest og… Kjøp Isadora Måneblomst begynner på skolen fra Bokklubber Halvt vampyr, halvt alv helt unik! Bli kjent med den magiske, mystiske Isadora Måneblomst som ikke helt vet hvor hun passer inn ... Isadora har en mamma som er alv, og en pappa som er vampyr.

RELATERTE BØKER