Kristianes reise

Kristianes reise - Sonja Lid | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sonja Lid
DIMENSJON
4,32 MB
FILNAVN
Kristianes reise.pdf
ISBN
7818723286264

BESKRIVELSE

Boken er en rekonstruksjon og en gjendiktning av et kvinneliv på 1800-tallet, basert på brev og dagbøker etterlatt av Kristiane Boeck og hennes mann, Johan Willoch Erichsen. Kristiane Boech er et barn av sin tid. Borgerskapets kvinner sperres inne i konvensjonenes jerngrep, uten håp om annen livsutfoldelse enn den ekteskapet kan tilby. Men Kristiane er et begavet barn fra en ressurssterk familie. Hun vil bygge sitt liv på ordene, og gjennom språket kjemper hun for en friere eksistens for seg og sine medsøstre. Hun er selv bundet av konvensjonene, inntil hun trosser dem i møtet med en mann som er langt yngre enn henne selv. Gjennom dagbøkene og brevene får vi del i et inderlig kjærlighetsforhold som satte henne fri.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788274191143 Kristianes reise Da Sonja Lid fant oldemorens dagbok på et loft, ble hun bergtatt av kvinnens historie, og visste med ett at en boks fødsel var i gang. Facebook Kjøp Kristianes reise fra Bokklubber Boken er en rekonstruksjon og en gjendiktning av et kvinneliv på 1800-tallet, basert på brev og dagbøker etterlatt av Kristiane Boeck og hennes mann, Johan Willoch Erichsen.

Mit dem Zug in den Urlaub der Träume. Auch hier gibt es vieles zu entdecken ! Bequem und sorglos Reisen - Auch bei uns ! ZUGREISEN. En reise til København byr på spennende attraksjoner og severdigheter, og du kan kose deg med god mat og drikke til en langt lavere pris enn det du er vant til hjemme i Norge.

RELATERTE BØKER