Lær 101 tyske verb på 1 dag

Lær 101 tyske verb på 1 dag - Rory Ryder | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rory Ryder
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Lær 101 tyske verb på 1 dag.pdf
ISBN
7194457535225

BESKRIVELSE

101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk med. Bøkene kommer med 101 nøkkelverb på det aktuelle språket, og et løfte om at du skal kunne lære dem alle på én dag! En grunnferdighet på reise til et annet land.Verbene presenteres på hver sin side med morsomme illustrasjoner som har visuelle mentale hint som bidrar til innlæringen og evnen til å huske.På hver side finnes også en tabell med alle bøyningsformene av verbet, for den som vil lære eller oppfriske sine grammatikalske ferdigheter.Bøkene er egnet for barn og voksne, nybegynnere og viderekommende. De kan brukes i forbindelse med reise eller som læringsressurs til språkfagene i skolen.Til hver av bøkene finnes det også en gratis app med animasjoner og uttaleeksempler. Appen finnes for telefon og nettbrett på Google Play og Apple App Store.

Hvert verb bøyes i alle personer og i seks tider. Kjøp Lær 101 tyske verb på 1 dag fra Norske serier Ved bruk av illustrasjoner, nøkkelord og fargekodede verbtabeller skal denne boka gjøre det enklere å lære verb og verbbøyinger. Hvert verb bøyes i alle personer og i seks tider. Kjøp Lær 101 engelske verb på 1 dag fra Bokklubber 101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk.

Heftet . Rory Ryder Lær 101 tyske verb på 1 dag ... 101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk.

RELATERTE BØKER