Se meg, Medusa

Se meg, Medusa - Torkil Damhaug | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Damhaug
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Se meg, Medusa.pdf
ISBN
9701587901851

BESKRIVELSE

Det er den sjette oktober. Ikke når du hører dette men nå når jeg snakker til deg er det den sjette oktober. I dag har jeg drept. Jeg tenker på det og kjenner meg rolig. Og så tenker jeg på at jeg sier dette i diktafonen for at du skal høre det og da begynner det å klø av forventning. Du skal ligge her jeg sitter nå og høre stemmen min si dette. Du kan ikke røre deg og kan ikke avbryte meg. Og først nå skjønner du at det skal skje deg også. Axel Glenne driver en lukrativ legepraksis. Han er sønn av en krigshelt og lever et tilsynelatende harmonisk familieliv med kone og tre barn. Morgenen etter en tung nattevakt inntreffer det som skal komme til snu om på tilværelsen hans.

Morgenen etter en tung nattevakt inntreffer det som skal komme til snu om på tilværelsen hans. Kjøp Se meg, Medusa fra Bokklubber Det er den sjette oktober. Ikke når du hører dette men nå når jeg snakker til deg er det den sjette oktober.

Jeg tenker på det og kjenner meg rolig. Og så tenker jeg på at jeg sier dette i diktafonen for at du skal høre det og da begynner det å klø av forventning. Kjøp Se meg, Medusa fra Bokklubber I dag har jeg drept.

RELATERTE BØKER