Verdt å dø for

Verdt å dø for - Lee Child | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lee Child
DIMENSJON
7,61 MB
FILNAVN
Verdt å dø for.pdf
ISBN
4017116789484

BESKRIVELSE

Jack Reacher er på vei til Virginia, men tar en stopp i Nebraska. Allerede første kveld kommer han i klammeri med den mektige Duncan-familien, som terroriserer bøndene i fylket ved hjelp av frykt og vold. Duncan-klanen smugler «varer» som ikke tåler dagens lys, og frykter at Reacher skal blande seg opp i deres saker. De må bli kvitt den brysomme fremmedkaren for enhver pris - men alle som kjenner Jack Reacher, vet at det er en umulighet. Hva skjer i fredelige Nebraska, som det kan være verdt å dø for? «Den som kan legge fra seg Verdt å dø for etter bare noen sider, burde de ikke lese thrillere i det hele tatt!» - Independent "... den tenkende manns actionhelt, suveren butt-kicker og den smarteste fyren i klassen" -The Seattle Times "Det er vanskelig å tenke seg et menneske som ikke vil la seg begeistre av denne Robin Hoood-historien om rettferdig hevn» - Kirkus Reviews

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Om det eneste vi tar med oss fra D-dagen er at det finnes saker det er verdt å dø for, så holder det. Kjøp 'Verdt å dø for' av Lee Child fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, CD, Heftet, Innbundet | 9788202428310 Kjøp 'Verdt å dø for, en Jack Reacher-thriller' av Lee Child fra Norges raskeste nettbokhandel.

Mildt sagt. Utstyrt med en rettferdighetssans sterkere enn de fleste, kan han ikke la være å gripe inn. Lee Child Verdt å dø for .

RELATERTE BØKER