Fransk-norsk økonomisk-administrativ ordbok = Dictionnaire économique francais-norvégien

Fransk-norsk økonomisk-administrativ ordbok = Dictionnaire économique francais-norvégien - Terje Selmer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Selmer
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Fransk-norsk økonomisk-administrativ ordbok = Dictionnaire économique francais-norvégien.pdf
ISBN
4565048299650

BESKRIVELSE

Fransk norsk økonomisk-administrativ ordbok er utarbeidet for å imøtekomme behovet næringslivsfolk og studenter i økonomiske fag har for å kunne lese økonomiske tekster på fransk. Den er basert på så vel franske lærebøker i økonomi og handel som på franske avisers rosa sider. Boken inneholder et rikt utvalg økonomiske uttrykk satt i sammenheng og dekker derved et område som kun i mindre grad er viet oppmerksomhet i allmenne fransk norsk-ordbøker. Den inkluderer også hovedtermer innen informasjonsteknologi og uttrykk i forbindelse med innføringen av euro. Terje Selmer er utdannet ved universitetene i Oslo og Bergen. Han har tidligere vært ansatt ved Norges Handelshøyskole og er nå førsteamanuensis i fransk språk ved Handelshøyskolen BI. Selmer er også forfatter av Norsk-fransk økonomisk ordbok.

Pris kr 547 (spar kr 112). Vinter og jul med Kjell Aukrust er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Kjell Aukrust Kjell Aukrust 08/27/2010.

Andy Mansfield French. Pris 169,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER