Landskap i endring

Landskap i endring - Dag O. Hessen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag O. Hessen
DIMENSJON
5,9 MB
FILNAVN
Landskap i endring.pdf
ISBN
4266291578004

BESKRIVELSE

Hva skjer med landskapet vårt, og hva skjer med oss? Det norske landskapet er i endring, på grunn av klimaendringer, menneskets inngripen og menneskets manglende inngripen. Dag O. Hessen forklarer med smittende engasjement hva som er i ferd med å skje, estetisk og biologisk, på overflaten og i de skjulte detaljene. Han trekker linjene bakover til tidligere tiders variasjon, og ser fremover på hva vi har i vente. Våre fysiske omgivelser er annerledes nå enn de var da vi var barn, og våre barn vil vokse opp under andre forhold igjen. Men hva er det som går tapt når landskapet endrer seg? Er det kun nostalgi som gjør landskapet så viktig for oss? Og skal vi ta hensyn til nostalgien?

Landskap i endring. Sluttrapport; Norges forskningsråd Postboks 564 1327 Lysaker.

… Les mer av "Landskap i endring" Landskap i endring Det norske landskapet er i endring, på grunn av klimaendringer, menneskets inngripen og menneskets manglende inngripen. Dag O.

RELATERTE BØKER