Lars Lerin

Lars Lerin - Jan Åke Petterson, Øivind Storm Bjerke | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Åke Petterson, Øivind Storm Bjerke
DIMENSJON
5,8 MB
FILNAVN
Lars Lerin.pdf
ISBN
7108086545878

BESKRIVELSE

Den svenske kunstneren Lars Lerin er født i 1954 og har lenge blitt regnet som Nordens fremste akvarellmaler. I forbindelse med Lars Lerins første store museumsutstilling i Norge som presenterer et bredt spekter av hans ulike motivtyper og maleteknikker publiseres denne rikt illustrert katalog med en introduksjon av Haugars direktør Jan Åke Pettersson og en hovedartikkel forfattet av professor i kunsthistorie Øivind Storm Bjerke, som begge også er ansvarlige for kurateringen av utstillingen på Haugar Vestfold Kunstmuseum.

Han trosser hesteskrekken sin og blir med henne i stallen for en samtale om kritikk, kontrollbehov og overbeskyttende mødre. Lars Lerin är akvarellens mästare. Han kan allt om teknikens temperament och rörelser, dess styrka och svaghet.

Det er en rikt illustrert katalog med en introduksjon av Haugars direktør Jan Åke Pettersson og en hovedartikkel forfattet av professor i kunsthistorie Øivind Storm Bjerke, som begge … En dokumentär av Kjell-Åke Olsson om målaren Lars Lerin, en konstnär med ögon för hus och öron för människor. Det är ett ömsint och närgånget porträtt av konstnären, hans bilder och böcker.

RELATERTE BØKER