Mørketall

Mørketall - Arne Dahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Dahl
DIMENSJON
4,42 MB
FILNAVN
Mørketall.pdf
ISBN
2707700861071

BESKRIVELSE

En sjuendeklasse fra Stockholm er på klassetur i Ångermanland, da en fjorten år gammel jente forsvinner. A-gruppen fra politiets spesialenhet for internasjonal voldskriminalitet, blir koplet inn. Mystiske biler med Litauen-skilter er sett i trakten, og dessuten bærer den unge jenta, Emily, på mørke hemmeligheter.

Hvor stor andel av lovbruddene som blir anmeldt varierer stort mellom ulike kriminalitetstyper. Man bør kanskje være skeptisk til mørketall særlig når de kommer fra Amnesty. I 2005 opererte de med at 1 av 4 norske kvinner ble utsatt for voldtekt eller misshandling i løpet av sitt liv.

Drøyt 20 personer har ... Trolig mørketall Kommuneoverlege i Ålesund Olav Mestad sier at de følger Folkehelseinstituttet sine råd for testing. Fredag kom beskjeden om at folk som er i hjemmekarantene ikke lenger skal ... Evaluering avdekket positive mørketall.

RELATERTE BØKER