Tett på historien

Tett på historien - Vigdis Bitustøyl Jacobsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Bitustøyl Jacobsen
DIMENSJON
6,45 MB
FILNAVN
Tett på historien.pdf
ISBN
2148311937285

BESKRIVELSE

"Tett på historien" handler om historien bak den gamle nedlagte flyfabrikken på Møringa i Horten. Boken inneholder gamle bilder og arkivfoto, iblandet nyere kunstfoto tatt på området. Billedkunstner Vigdis Bitustøyl Jacobsen har latt seg inspirere av det levde livet i og omkring de gamle, ærverdige bygningene som for lengst har hatt sin storhetstid. Det er en spennende historie med mye dramatikk. I samarbeid med mennesker med et langt arbeidsliv, verdifulle erfaringer og mange minner fra glanstiden på fabrikken, har Vigdis Bitustøyl Jacobsen funnet fram bilder fra flyhistorien i Horten. I anledning 100 års jubileet for Norsk Luftfarts historie laget hun en billedbok med en blanding av historiske og nye bilder. Flyfabrikken ble nedlagt 1.oktober 1965. Rundt hangarene finnes fortsatt små skatter av etterlatt historie som Bitustøyl Jacobsen har gjengitt fotografisk på sin egen måte. Boken lanseres på 100 års jubileet for Norsk Luftsfarts historie på Karljohansvern i Horten.

Du våkner til lyden av elva som renner forbi, og sovner når natta senker seg over den tette granskogen. Tett på yrkesopplæring Yrkesrelevant, tilpasset og samfunnstjenlig? I denne boka retter erfarne lærere og forskere innenfor det yrkespedagogiske kunnskapsfeltet i Norge søkelyset mot hvordan man kan utvikle relevans, mening og demokrati i fag- og yrkesopplæring. Koordinater Lofotfiskets historie begynner rundt år 1000. Lofotfisket er et kommersielt sesongfiskeri som opp til moderne tid har spilt en viktig rolle for norsk økonomi, og har vært Norges største eksportnæring.

Tett på. Tett på er en fellesbok for norsk YF Vg1 og Vg2.

RELATERTE BØKER