Dimensjonering av stålkonstruksjoner

Dimensjonering av stålkonstruksjoner - Per Kristian Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Kristian Larsen
DIMENSJON
9,93 MB
FILNAVN
Dimensjonering av stålkonstruksjoner.pdf
ISBN
5472394262030

BESKRIVELSE

Dimensjonering av stålkonstruksjoner er skrevet som et grunnlag for undervisningen i stålkonstruksjoner ved NTNU. Boken dekker grunnkursene i faget. Hovedhensikt med boken er å gi et teoretisk grunnlag som setter studentene og praktiserende ingeniører i stand til å forstå og tolke prosjekteringsregler. Det er lagt vekt på å forklare bakgrunnen for de ulike bestemmelsene i standardene, slik at studentene eventuelt kan benytte mer nøyaktige beregninger der det er hensiktsmessig. Boken forutsetter forkunnskaper i statikk og fasthetslære, samt noe konstruksjonsteknikk. Alle beregningseksempler i boken referer til NS-EN 1993 (Eurokode 3). I 3. utgave er det kommet til stoff om shear lag - effekten, samt nye vedlegg med anvisninger for innfestinger til betong og plassbehov for skruer i forbindelser. Det er også gjort forbedringer i teksten og i en del figurer. Per Kristian Larsen var professor ved Institutt for konstruksjonsteknikk, NTH/NTNU, hvor han underviste i konstruksjonsmekanikk og stålkonstruksjoner fra 1975 til 2010. Han er utdannet bygningsingeniør fra NTH, og har en Ph.D. fra University of California, Berkeley, USA. Han har vært Visiting Professor samme sted og ved Cornell University, USA. Larsen har deltatt i standardisering innen stålkonstruksjoner både nasjonalt og internasjonalt, blant annet gjennom ISO og CEN.

Programmet beregner dimensjonerende laster og deformasjonslaster etter NS EN 1990 Grunnlag for EUROCODEexpress Dimensjonering av konstruksjonselementer ifølge Eurokode 0,1,2,3,4,5,6,7,8 og Nasjonale Tillegg. En omfattendeprogramvare som inkluderer aspekter med de viktigste tema fra alle standarder for konstruksjonsmessig og geoteknisk prosjektering av bygg- og anleggsarbeider, Eurokodene.

Prosjektering av stålkonstruksjoner. Programmet beregner dimensjonerende laster og deformasjonslaster etter NS EN 1990 Grunnlag for EUROCODEexpress Dimensjonering av konstruksjonselementer ifølge Eurokode 0,1,2,3,4,5,6,7,8 og Nasjonale Tillegg.

RELATERTE BØKER