Hva er penger

Hva er penger - Roman Linneberg Eliassen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roman Linneberg Eliassen
DIMENSJON
4,34 MB
FILNAVN
Hva er penger.pdf
ISBN
6403172000648

BESKRIVELSE

De har vært skrevet i stein og verd sin vekt i gull. I dag virrer de rundt som symboler uten forankring i den fysiske verden, men regnes likevel som det mest verdifulle vi har.Penger former hverdagen vår, det økonomiske systemet, vårt forhold til andre mennesker og hele sivilisasjonens tenkemåte og moral. Hvorfor har penger verdi? Hvem lager dem? Hva er pengepolitikk, inflasjon og valuta? Hvordan har pengevesenet utviklet seg gjennom historien, og hva slags penger vil vi bruke i fremtiden? Kan penger forandre verden til det bedre, eller gjør de den bare verre? I «hva er PENGER» besvares disse og mange andre spørsmål gjennom en tverrfaglig undersøkelse av fenomenet penger.

Dine Penger er Norges største økonomimagasin. Siden 1983 har vi jobbet for å gi våre lesere bedre råd, bokstavelig talt.

Her i vår digitale utgave, Dine Penger+, får du tilgang til samtlige utgaver fra de to siste ... Hva er penger? 🐖💰 Meny Hopp til innhold. Søk etter: Økonomisk bevissthet.

RELATERTE BØKER