På livets grense

På livets grense - Erik Sveberg Dietrichs | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Sveberg Dietrichs
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
På livets grense.pdf
ISBN
3873362872444

BESKRIVELSE

Mennesket er en ekstremt tilpasningsdyktig skapning. Store folkegrupper har bosatt seg i ekstreme omgivelser. Ekspedisjoner tar turen til toppen av Mount Everest, overvintrer i Antarktis og dykker i Marianegropen. Mange flykter gjennom glohet ørken og over dype hav. Vi ferdes i områder vi egentlig ikke burde tåle. Hva skjer i kroppen når den blir utsatt for ekstrem kulde, varme, høyde og dybde? Hvordan tilpasser vi oss og overlever under slike forhold? På livets grense er en ferd inn i kroppen og ut i verden, en bok som forener medisinsk kunnskap og sosialantropologi.

21:53 Tekst: Live Oftedahl. Kjøp På livets grense fra Bokklubber Mennesket er en ekstremt tilpasningsdyktig skapning. Store folkegrupper har bosatt seg i ekstreme omgivelser.

innbundet, 2017. Sendes innen 2-5 virkedager.

RELATERTE BØKER