Finnes altruisme?

Finnes altruisme? - David Sloan Wilson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Sloan Wilson
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Finnes altruisme?.pdf
ISBN
4107865167099

BESKRIVELSE

Finnes den ekte, uselviske altruismen? Eller har den naturlige utvelgelsen gjort oss umedgjørlige og egoistiske i vår streben etter overlevelse? David Sloan Wilsons «kortfattede bok om et stort spørsmål» er ikke bare en invitasjon til å delta på en utfordrende reise gjennom evolusjonsbiologien, men også et ambisiøst og entusiastisk vitenskapelig forsvarsskrift for betydningen av altruisme - ikke bare for menneskeartens overlevelse, men også for fremtiden til global politikk, forretningsutvikling og utformingen av politiske retningslinjer. Uten å la seg avskrekke av den kompleksiteten som tidligere kjennetegnet biologivitenskapen gjennom dens legitimering av rasediskriminering, totalitær undertrykkelse og rå kapitalisme, foreslår Wilson et modig, vitenskapelig fundert paradigmeskifte: en overgang fra en verden preget av den konkurranselystne arten homo economicus til en verden hvor samarbeid og altruisme er garantister for menneskets overlevelse på jorda.Fra Nina Witoszeks etterord til Finnes altruisme?

Men ingen av de egenskapene ved mennesket som korrelerer med hjelpeatferd, har vært signifikante. finnes (bokmål/riksmål) kunne bli funnet, eksistere, være Det finnes femten ulike sorter vinterfugler. være i en tilstand Jeg finnes ikke sulten.

Alle vil være enig i at å redusere lidelse og øke velferd/lykke er en god ting. Det finnes andre ting som også har høy verdi - som å promotere kunst - men det er ikke det effektiv altruisme handler om. Søkeresultater for Det finnes ingen død - Haugenbok.no En del av forskningen på altruisme har fokusert på menneskelige egenskaper, ved for eksempel å stille seg spørsmålet om det finnes noe som en god samaritan.

RELATERTE BØKER