Nissen kan også brukes om sommeren

Nissen kan også brukes om sommeren - Unni Lindell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
7,75 MB
FILNAVN
Nissen kan også brukes om sommeren.pdf
ISBN
9922112358188

BESKRIVELSE

Denne boka inneholder sitater av norske barn om nissen. "Nisser lyver ganske mye og åpner ikke brev." Fredrik, 8 år. "Det er egentlig litt frekt av nissen å spørre barn om de har vært snille, for det er et veldig personlig spørsmål." Erlend, 9 år.

Han er svært sterk og hjelper til med gårdsarbeidet, dersom han på visse kvelder, spesielt julekvelden, får god mat og drikke. Hvis han ikke behandles godt, blir han ondskapsfull og kan skade folk ... I den ville naturen på Vestlandet er det fantastiske muligheter for pudder-jegere.Du kan også ta med familien dit, og stå på ski på breene - selv midt på sommeren.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-15 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000 ... "Det er egentlig litt frekt av nissen å spørre barn om de har vært snille, for det er et veldig personlig spørsmål." Erlend, 9 år.

RELATERTE BØKER