Sannsynlighetsregning

Sannsynlighetsregning - Knut Ole Lysø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Ole Lysø
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Sannsynlighetsregning.pdf
ISBN
2270250052858

BESKRIVELSE

I denne boka utdyper forfatteren aspekter ved sannsynlighetsregningen gjennom fagdidaktiske betraktninger. Boka inneholder: læringsteoretiske begrunnelser, historiske betraktninger om sannsynlighetsregningens opprinnelse, gjennomgang og drøftinger av metodiske tilnærminger, eksempler på aktiviteter i skole og samfunn og en drøfting av grunnskolens innhold i sannsynlighetsregning i lys av eksamensoppgaver, lærebøker og læreplaner. Boka kan benyttes i lærerutdanningen både ved høgskoler og universiteter. Med litteraturliste og register.

april 2014 Sammendrag Denne artikkelen forsøker å gi en god forklaring på grunnleggende kombinatorikk og sannsynlighetsregning, med eksempler fra blant annet sjansespill for å belyse anvendelser. Målgruppen er lærere og elever opptil videregående skole.

Målgruppen er lærere og elever opptil videregående skole. 1 Ut fra tabellen over ser vi at 5 av 36 utfall gir terningsummen 8, som gir sannsynligheten 5 36 = 0.1388, altså cirka 13,9%..

RELATERTE BØKER