Broderi

Broderi - Betty Barnden | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Betty Barnden
DIMENSJON
5,45 MB
FILNAVN
Broderi.pdf
ISBN
9580170553139

BESKRIVELSE

En flott oppslagsbok for alle som broderer og gjerne vil forbedre teknikker eller ønsker å lære flere sting. Boka viser mer enn 230 broderisting. Her finner du korssting, kjedesting, leggsøm, utskårsøm og uttrekkssøm - bare for å nevne noen. Stingene er ordnet i forhold til bruksområder slik at det er lett å finne frem, og hvert sting er vist i full størrelse med bilder og enkle trinn for trinn-forklaringer. Dette er en bok både nybegynnere og eksperter vil ha glede av. Broderi er kunsten å dekorere et underlag med forskjellige sting, oftest i den hensikt å forskjønne produktet. Det finnes et stort antall broderisting, og de kan igjen kombineres nærmest i det uendelige. Det er moter i alt, også i broderi. Men dette oppslagsverket er helt uavhengig av alle trender. Bokens hovedkapittel, stingbiblioteket, teller over 230 ulike sting, så her kan du lære deg det meste. De ulike arbeidsmetodene for tellesøm, frisøm og strameibroderi er også behørig forklart. I tillegg finner du egne kapitler som tar for seg utstyr og materialer, etterbehandling og montering.

Copyright 2020 Kolnes AS - Org: 958 942 370 MVA - [email protected] - Tlf.: 90 06 41 42 Kjøp Moderne broderi på strikk og klær fra Bokklubber Å brodere på strikk er gøy! Ved å dekorere strikkeplaggene dine får du noe unikt som ingen andre har. I boka får du oppskrifter på strikkeplagg med god fasong og fine detaljer, i tillegg til broderimønster og mange fine bilder med inspirasjon. Bitteliten broderi og miniatyrer, Sandnes, Norway.

0 valgte Farge | markér alle [1] Hvit [4] Gul [9] Grønn [1] Natur [12] Rød [4] Rosa [8] Lilla [8] Bl ... Broderi er et håndverk, en tekstilteknikk, der man med tråd eller garn syr på tøy eller annet mykt materiale ved hjelp av en nål.Andre dekorative gjenstander som perler, lær, filt eller plastmateriale som paljetter kan benyttes. Hensikten med broderi er rent dekorativt; man vil gjøre stoffet vakrere.

RELATERTE BØKER