På safari i Afrika

På safari i Afrika - Hans Petter Asplin | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Petter Asplin
DIMENSJON
8,74 MB
FILNAVN
På safari i Afrika.pdf
ISBN
2115193096259

BESKRIVELSE

Hans Petter Asplin har nå gitt ut sin første bok. Dette er unike skildringer av reiseliv og hverdagsliv i Sør Afrika fra fire begivenhetsrike år for Hans Petter, hans kone Sissel og deres to barn; Hedda og Hans Jørgen. Eventyret startet i år 2000. Boken inneholder en del aktuelt bakgrunnsstoff fra Sør Afrika og nabolandene som kan være nyttig for folk som skal reise på tur til dette fantastiske kontinentet eller som har en drøm om å oppleve Afrika. Den beskriver samtidig hverdagslivet slik de opplevde det, som en norsk familie, men boken inneholder hovedsaklig reiseskildringer fra utallige eksotiske safariturer rundt om i sydlige Afrika, inkludert Sissel's prosjekt til Kilimanjaro, Hans Petter's møte med Nelson Mandela, Hans Jørgen's møte med elefanten, Hedda's møte med leoparden og mye mer.. Av hver bok som selges vil 10 kroner gå til PLAN Norge's prosjekt Kwekwe eller andre PLAN-prosjekter i Zimbabwe.

David har bodd 11 år i Kenya og Tanzania og Stein-Erik har besteget Kilimanjaro over 60 ganger. Bruk vår erfaring og du får opplevelser for livet. Vi har vært på safari en tur i Kruger Nasjonalpark i Sør-Afrika.

Inkludert . Bougainvillea Safari Lodge 3 . Du bør regne med å bruke omkring 20.000 kroner på en safariferie.

RELATERTE BØKER