Rettsfilosofi

Rettsfilosofi - Svein Eng | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Eng
DIMENSJON
9,86 MB
FILNAVN
Rettsfilosofi.pdf
ISBN
3599289814148

BESKRIVELSE

Forfatteren reflekterer over spørsmåla hva er jus og hva er rett, og går videre inn i kjernen av rettsfilosofien. Et hovedmål er å utdype de forskjellige aspekter slike spørsmålsformuleringer kan ha, og de forskjellige retninger svara kan peke i. Boka ser på forskjellige former for normativitet og presenterer noen grunnbegreper i det norske rettssystemet av i dag. Boka retter seg til alle som er interessert i refleksjon over rett og jus, og deler av boka er pensum på Examen Facultatum ved Universitetet i Oslo. Har litteraturliste.

Kontakt oss [email protected] +47 55 58 00 00. Besøk oss Rettssosiologi er et forskningsområde i krysningsfeltet mellom rettsvitenskap og samfunnsvitenskap, som vanligvis regnes enten som en tverrfaglig tilnærming innen rettsvitenskapen eller som en gren av sosiologien.

Akademika. Om Akademika; Kontakt oss; Student; Pensumhefter og kompendier; Bedrift Hegels rettsfilosofi; Publisert 18.01.2007, kl.

RELATERTE BØKER