Jorda rund baut

Jorda rund baut - Toril Moland Krogsrud, Nils Krogsrud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Toril Moland Krogsrud, Nils Krogsrud
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Jorda rund baut.pdf
ISBN
8646213900065

BESKRIVELSE

Forfatterne brukte tre år på bryllupsreisen i seilbåten Albertine. I denne boka forteller de om møtet med fremmede kulturer, om dovne dager og om spennende opplevelser på land og til sjøs. De forteller også om sjøsyke, kjedsommeligheten på lange seilstrekk, slitasjen ved å leve så tett innpå hverandre og frustrasjonen over ting som stadig går i stykker. I tillegg inneholder boken mange faktaopplysninger om blant annet overtro til sjøs, orkansesonger og vær og vind. Har ordforklaringer og litteraturliste.

Tidligere trodde mange historikere at grekernes viten om Jordens form gikk tapt i middelalderen, men i dag mener forskerne at de lærde hele tiden har visst at den er rund. Jorda er i sentrum av universet som ikke finnes og sola går rundt Jorda. Jorda er ikke rund Jorda er flat det er ingen kurve .

Etter tre års bryllupsreise om bord i seilbåten "Abeline", klappet Torild Moland Krogsrud og Nils Krogsrud til kai i Oslo. Det var i siste liten for fire døgn etter kom lille Jacob til verden fem uker for tidlig. Kjøp Jorda rund baut fra Bokklubber Forfatterne brukte tre år på bryllupsreisen i seilbåten Albertine.

RELATERTE BØKER