På vandring uten esel i Cevennene

På vandring uten esel i Cevennene - Alexander Leborg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander Leborg
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
På vandring uten esel i Cevennene.pdf
ISBN
4585969317071

BESKRIVELSE

På vandring uten esel i Cevennene er en rik, underholdende og underfundig bok, i dialog med en av litteraturhistoriens største fortellere Rober Louis Stevenson.Robert Louis Stevenson er kanskje mest kjent som forfatter av klassikerne Skatten på sjørøverøya og Dr. Jekyll og Mr. Hyde. Men han har også skrevet det som i dag regnes som en klassiker i friluftslitteraturen: På vandring med et esel i Cevennene utkom i 1879. I boken, som var en av Stevensons første, reflekterer han over den tolv dager lange turen han gikk gjennom det sørfranske landskapet, menneskene han møtte, og erfaringene han gjorde seg som eseldriver.I 2017 får Alexander Leborg i oppdrag å oversette Robert Louis Stevensons klassiker På vandring med et esel i Cevennene. Helt siden Leborg leste boken for første gang, har han drømt om å komme til dette landskapet og gå den samme turen. Som ledd i forberedelsene velger han å gå i forfatterens fotspor. Leborg tar selv dagboksnotater underveis. Han er ingen erfaren vandringsmann, men hans betraktninger om livet på landeveien er kloke, entusiastiske og fulle av beundring for turen Stevenson tok nesten 140 år tidligere.

«På vandring med et esel i Cevennene» er ... «På vandring med et esel i Cevennene» er først og fremst forfatterens betraktninger av naturen som omgir ham og menneskene han treffer underveis. Men den handler også om Stevensons eneste følgesvenn, det gjenstridige eselet Modestine, som han aldri helt makter å bli herre over. Kjøp På vandring uten esel i Cevennene fra Bokklubber På vandring uten esel i Cevennene er en rik, underholdende og underfundig bok, i dialog med en av litteraturhistoriens største fortellere Rober Louis Stevenson.

I 2017 får Alexander Leborg i oppdrag å oversette Robrt Louis Stevensons klassiker På vandring med et esel i Cevennene ... Kjøp 'På vandring uten esel i Cevennene, en sekulær pilegrimsferd' av Alexander Leborg fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788202608323 På vandring med et esel i Cevennene er først og fremst forfatterens betraktninger av naturen som omgir ham og menneskene han treffer underveis.

RELATERTE BØKER