Rawcake

Rawcake - Caroline Fibæk | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Caroline Fibæk
DIMENSJON
7,76 MB
FILNAVN
Rawcake.pdf
ISBN
2378764991085

BESKRIVELSE

Dette er boken for deg som gjerne vil leve sunt, men som også elsker gode og innbydende kaker. For helse betyr ikke bare dietter og hevede pekefingre. Helse er også lek og kjærlighet til livet og kroppen. Alle kakene i denne boken er laget ut fra raw food-prinsippene og er helt uten sukker, tilsetningsstoffer, gluten og animalsk fett. De er 100 % veganske, uoppvarmede, naturlige og sprengfulle av smak og næring.

Botten. 12 dadlar, urkärnade100 g mandlar1/3 tsk vaniljpulver.

Videre er denne kaken glutenfri og dessuten helt fri for animalske produkter, og egner seg derfor for veganere. Jordbærkaken er delicious, og er en riktig lekker festkake. Jeg elsker smaken av jordbær, og da må en finne på […] Raw vegan cakes are delicious, healthy, and you don't have to heat up your house with the oven! The summer season is an excellent time to try raw veganism! Rawcake magisk sunne kaker.

RELATERTE BØKER