Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs

Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs - Leif N. Olsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif N. Olsen
DIMENSJON
7,1 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs.pdf
ISBN
5901110755931

BESKRIVELSE

Dette er arbeidsboka til Trafikalt grunnkurs lærebok, med 25 nyttige øvelser og oppgaver som gir en innføring i ulike trafikksituasjoner. Trafikalt grunnkurs er på 17 timer og skal gi grunnleggendeforståelse for hva det innebærer å være fører. Det danner grunnlaget for opplæringen i de lette førerkortklassene og er obligatorisk for all under 25 år. Du må fullføre kurset for å få rett til å øvelseskjøre.

Olsen (ISBN 9788273103420) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Klasse AM146 Moped Klasse A1 Lett motorsykkel Klasse A2 Mellomtung motorsykkel Klasse A Tung motorsykkel. Her finner du lærebok, arbeidsbok og spørsmålsbok i alle førerkortklasser. Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL) arbeider for god trafikkopplæring og står bak Norges mest leste teoribok "Veien til førerkortet", samt en mengde andre læremidler. Hovedside / Førerkort / Ta førerkort / Veien til førerkortet / Personbil ...

RELATERTE BØKER