AART

AART - Knut Kornelius Gundersen, Tutte Mitchell Olsen, Johannes Finne, Børge Strømgren, Bengt Daleflod | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Kornelius Gundersen, Tutte Mitchell Olsen, Johannes Finne, Børge Strømgren, Bengt Daleflod
DIMENSJON
11,43 MB
FILNAVN
AART.pdf
ISBN
2585099308571

BESKRIVELSE

God sosial kompetanse er viktig for å unngå ensomhet, rus, og utfordrende atferd. Men hvordan kan sosial kompetansetrening bidra til å gjøre hverdagen lettere for barn og unge som strever med å tilpasse seg sine sosiale omgivelser?ART (Aggression Replacement Training) har gjennom de siste 15 årene blitt implementert i en lang rekke barnehager, skoler og barnevernsinstitusjoner over hele Skandinavia. Programmet består av trening i henholdsvis sosiale ferdigheter, sinneregulering og moralsk resonnering, en kombinasjon som har dokumentert god effekt på klassemiljø og utfordrende atferd. I denne reviderte versjonen (AART - Adapted Aggression Replacement Training) er programmet oppdatert ut fra nyere forskning, tilpasset en skandinavisk hverdag og tilrettelagt for flere alders- og diagnosegrupper. Forfatterne gir en grundig presentasjon av selve programmet og inngående innføring i sentrale begreper som aggresjon, moral, sosial kompetanse, motivasjon, generalisering og implementering. Boka er godt egnet både for AART-trenere og studenter som arbeider med tilstøtende temaer innen helse- og sosialfag, psykologi og spesialpedagogikk.

Norge / 24.04.2020. AART deltager i konkurranse om blandet bydel i Ski. Kjøp 'AART, en metode for trening i sosial kompetanse' av Knut Kornelius Gundersen fra Norges raskeste nettbokhandel.

John C. Gibbs og deres manual kom i 1987 og ble utgitt i andre ... Knut Gundersen, Diakonhjemmet Høgskole Rogaland og Frode Svartdal, Universitetet i Tromsø/Diakonhjemmet Høgskole Rogaland (2010) Artikkelen er hentet fra Gundersen, K og Svartdal, F.

RELATERTE BØKER