Grunnbok i barnepalliasjon

Grunnbok i barnepalliasjon lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,55 MB
FILNAVN
Grunnbok i barnepalliasjon.pdf
ISBN
7217684248281

BESKRIVELSE

Barn med livstruende og livsbegrensende sykdommer og deres familier har mange og sammensatte behov. Det er viktig å anerkjenne alle dimensjonene for å opprettholde livskvaliteten hos barnet. Til det trengs et bredt spekter av fagfolk. Grunnbok i barnepalliasjon gir kunnskap om og drøfter de medisinske, psykologiske, praktiske og åndelige spørsmålene som reiser seg i omsorgen for denne gruppen. Den tar for seg fysisk behandling av symptomer, kommunikasjonsteknikker og psykiske spørsmål som følelser av skyld og skam. Dette er en viktig bok for fagfolk som gjennom sitt arbeid kommer i kontakt med barna og deres familier, og studenter på relevante utdanninger. Foreldre og andre omsorgspersoner vil også finne svar på sine spørsmål. Boka er laget på oppdrag fra Foreningen for barnepalliasjon - FFB.

Barnepalliasjon er fremdeles et nytt fagområde både i forskning, utdanning og praksis. . Barnepalliasjon - mer enn omsorg ved livets slutt Verdens helseorganisasjon (WHO) utvidet i 1998 indikasjonen for palliasjon til å gjelde også livsbegrensende tilstander, alvorlig livs-truende sykdom eller barn med forventet kort levetid.

0,-Den Lilla Ballongen. 200,-Grunnbok i barnepalliasjon.

RELATERTE BØKER