Innføring i vitenskapsteori og metode

Innføring i vitenskapsteori og metode - Tor Grenness | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Grenness
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Innføring i vitenskapsteori og metode.pdf
ISBN
9029912591195

BESKRIVELSE

Innføring i vitenskapsteori og metode gir en enkel og lettfattelig introduksjon til de vitenskapsteoretiske hovedretningene innen samfunnsvitenskapelig og humanistiske fag, og en presentasjon av de sentrale metodiske utfordringene i forskningsprosessen. Bokens hovedmålsetting er å tydeliggjøre sammenhengen mellom vitenskapsteoretisk posisjon og metodiske valg.Forskningsbasert kunnskap utgjør en økende del av kunnskapsbasen innenfor økonomisk-administrative fag generelt, og markedsføring og organisasjonsteori spesielt. Innsikt i vitenskapsteori og forskningsmetode er derfor en forutsetning for å følge med utviklingen på disse fagområdene.

Innføring i vitenskapsfilosofi for helse- og sosialfag. Oslo ... Innføring i vitenskapsteori og metode gir en enkel og lettfattelig introduksjon til de vitenskapsteoretiske hovedretningene innen samfunnsvitenskapelig og humanistiske fag, og en presentasjon av de sentrale metodiske utfordringene i forskningsprosessen.

Bokens hovedmålsetting er å tydeliggjøre sa... Vitenskapsteori, forskningsmetoder og forskningsetikk Vitenskapsteori, forskningsmetoder og forskningsetikk. VID vitenskapelige høgskole; ...

RELATERTE BØKER