Profesjonspedagogikk

Profesjonspedagogikk - Ann Lisa Sylte | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Lisa Sylte
DIMENSJON
3,81 MB
FILNAVN
Profesjonspedagogikk.pdf
ISBN
7016822455955

BESKRIVELSE

Profesjonspedagogikk viser hvilken pedagogisk kompetanse lærere trenger for å gi god opplæring i profesjons- og yrkesfag. Ann Lisa Sylte mener en viktig årsak til det høye frafallet i videregående opplæring er at teori er løsrevet fra praksis. Ser elevene selv nytteverdien av kunnskapen, øker deres motivasjon og læring. Forfatteren er derfor opptatt av hvordan læreren knytter teori til praksis. Boka viser hva profesjonspedagogikk er, hvilken pedagogisk kompetanse læreren trenger for å legge til rette for elevenes læring, hvordan det pedagogiske arbeidet kan gjøres i praksis, og hvorfor profesjonspedagogisk kompetanse er viktig. Profesjonspedagogikk er induktivt oppbygd, med en praksisnær innføring i første del, og en mer teoretisk fordypning i andre del. Denne nye utgaven er ajourført og oppdatert i forhold til relevante styringsdokument, bl.a. endringer i vurderingsforskriften for videregående opplæring. Boka henvender seg til studenter ved PPU og yrkesfaglærerutdanningen, lærere i profesjonsutdanninger og andre som er opptatt av profesjons- og yrkesretting for å gjøre opplæringen bedre og redusere frafallet.

For opptak til masterprogrammer ved OsloMet er det krav om at du har gjennomsnittskarakter på minst C fra bachelorgraden din. Poengberegning og rangering Profesjonspedagogikk: profesjonsretting/yrkesretting av pedagogikk og didaktikk Forfattere Sylte, Ann Lisa Utgitt 2013 Forlag Gyldendal akademisk ISBN-13 Velger du Profesjonsrettet pedagogikk, er du først og fremst kvalifisert til å ta profesjonspedagogikk som masterfag.

Uthus, Marit (2017). Elevens psykiske helse i skolen.

RELATERTE BØKER