Sykepleiernes usynlige arbeid

Sykepleiernes usynlige arbeid - Davina Allen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Davina Allen
DIMENSJON
6,22 MB
FILNAVN
Sykepleiernes usynlige arbeid.pdf
ISBN
7960130147099

BESKRIVELSE

Sykepleie blir vanligvis forstått som et omsorgsyrke, men samtidig har sykepleiere mange flere oppgaver enn å drive pasientomsorg. De er ansatt ved mange typer institusjoner, og det blir sagt at de er limet i helsevesenet. Likevel er organiseringsarbeidet deres i stor grad usynlig og ukjent for folk flest.På grunnlag av omfattende observasjonsforskning fra arbeidshverdagen på sykehuset ønsker Davina Allen med denne boken å kaste nytt lys over sykepleiernes samfunnsbidrag. Sykepleiernes usynlige arbeid vil være av interesse for forskere og studenter på en rekke felt, blant annet sykepleie, medisinsk sosiologi, organisasjonsvitenskap og helseledelse.Davina Allen er sykepleieforsker og medisinsk sosiolog. Hun er professor og nestleder ved School of Health Care Services ved Cardiff University og professor II ved Senter for omsorgsforskning ved NTNU Gjøvik og Faculty of Nursing ved University of Alberta i Canada.Her kan du lese utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Herunder omfattes blant annet ansatte ved: Disse setter en del rammer for sykepleiernes faglige arbeid. Denne boka gir en innføring i dette regelverket og i juridisk tenkemåte og metode.

Davina Allen er sykepleieforsker og medisinsk sosiolog. Sykepleiernes usynlige arbeid vil være av interesse for forskere og studenter på en rekke felt, blant annet sykepleie, medisinsk sosiologi, organisasjonsvitenskap og helseledelse. 1: En omvendt figur-grunn-relasjon. For en stor del er sykepleiernes organiseringsarbeid «annenrangs arbeid» i yrket.

RELATERTE BØKER