Tilbakemelding for læring og utvikling

Tilbakemelding for læring og utvikling - Siv Therese Måseidvåg Gamlem | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siv Therese Måseidvåg Gamlem
DIMENSJON
4,10 MB
FILNAVN
Tilbakemelding for læring og utvikling.pdf
ISBN
6904861480488

BESKRIVELSE

Boken henvender seg til studenter i lærerutdanningen, og til lærere og ledere i skoler som benytter Vurdering for læring Vurdering for læring som arbeidsmåte er tatt i bruk ved mange norske skoler. Dersom denne arbeidsmåten skal kunne fremme elevenes læring på en god måte, er det viktig at lærere er bevisste på hvordan tilbakemelding brukes. Denne boken presenterer den innsikten vi har om tilbakemelding og effektiv læring i dag. Den tar opp spørsmål knyttet til typer av tilbakemelding, hvordan og hvorfor tilbakemelding er nyttig for lærere og elever og hva som kjennetegner god tilbakemelding for læring og utvikling.

Boken er ikke fagspesifikk, men tar for seg vurdering generelt, og henvender seg til studenter i lærerutdanning, lærere, forskere og skoleledere. Tilbakemelding for læring og utvikling. Pocket, Siv Måseidvåg Gamlem, Bokmål, Faglitteratur, Samfunnsvitenskap, Pedagogikk, Generell pedagogikk mer » Introduksjon.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Gi gode faglige tilbakemeldinger.

RELATERTE BØKER