Trening og treningsplanlegging i orientering

Trening og treningsplanlegging i orientering - Asbjørn Gjerset, Egil Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Gjerset, Egil Johansen
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Trening og treningsplanlegging i orientering.pdf
ISBN
9849791177170

BESKRIVELSE

Denne boka legger hovedvekten på trening og utvikling av treningsplaner for orienteringsløpere.Trening er systematisk påvirkning av organismen over tid, med sikte på endring av de fysiske, tekniske, psykiske og sosiale forutsetningene som ligger til grunn for prestasjonsevnen. Vil du bli best mulig i orientering, må du blant annet ha god utholdenhet. Derfor bør utholdenhetstrening stå sentralt.De tre første delene i boka tar for seg viktige forhold ved prestasjoner og prestasjonsevne, forklarer sentrale treningsprinsipper og beskriver treningsmetoder, treningsøvelser og virkningen av trening ved forskjellig intensitet og varighet. Del fire i boka handler om treningsplanlegging.Boka henvender seg til alle som er interessert i å utvikle sine kunnskaper om trening og treningsplanlegging i orientering, men alle andre som er interessert i trening, vil ha glede av å lese boka.

Les mer. VIDEO - Basisøvelser for O-løpere Det er laget to videoer, en for grunnleggende nivå og en for utviklingsnivå.

Den er til god hjelp for å kunne planlegge trening, fra ungdom starter med en orientering og til de kan forvente å oppnå gode prestasjoner. Trening og treningsplanlegging i orientering 2380019030 Boka består av fire deler : - Del 1 tar for seg viktige forhold ved prestasjoner og prestasjons... Pris: 362,-. heftet, 2014.

RELATERTE BØKER